Povrat i reklamacije

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.scootnbikes.com. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate u roku od četri (4) radna dana i slijedite navedene korake. Ukoliko vjerujete da postoji oštećenje proizvoda, ne smijete ga više koristiti, prije povrata nama.

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije na e-mail: info@scootnbikes.com ili telefonom na broj 021/542-039.

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije, i temeljem Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:

  • može li se proizvod zamijeniti za novi,
  • može li se za proizvod vratiti novac,
  • ili da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis.

     

Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar dva (2) do pet (5) radnih dana, a najkasnije nakon petnaest (15) dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na 021/542-039 ili e-mailom na info@scootnbikes.com.

Trošak vraćanja proizvoda na našu adresu je na Vaš teret. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

U slučaju da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis, poslat ćemo Vam sve podatke ovlaštenog servisa.

Povrati
Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda te ste sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača.

Nemogućnost isporuke od strane prodavatelja
U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavatelja zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihama ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, prodavatelj će pismeno ili usmeno obavijestiti kupca, koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se potrošač otkazati narudžbu, prodavatelj će kupcu vratiti uplaćeni novac što je prije moguće, a najkasnije u roku 30 dana.

Primjedbe i prigovori

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, članak 8. st. 2. (NN., br.79/07., 125/07-isp., 79/09. i 89/09. -isp.), kupac može svoje primjedbe, prigovore i pohvale poslati na e-mail: info@scootnbikes.com. Na sve primjedbe i prigovore Adriatic Mobility Technology d.o.o. odgovorit će u roku od maksimalno 15 dana.

Rješavanje sporova

Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u mjestu sjedišta prodavatelja.

Kupnjom proizvoda kupac prihvaća uvjete poslovanja.

Adriatic Mobility Technology d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.